Betaalmethoden

BETAALMETHODEN

Op Zwembaddirect.nl kunt u uw bestelling afrekenen met de volgende betalingsmethoden:

 • IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. 

Maakt u gebruik van internetbankieren bij:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Friesland Bank
 • ING
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot Bankiers
 • Knab

dan kunt u direct met iDEAL betalen. 

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Mollie alwaar u de betaling kunt afronden! Mollie faciliteert de betalingsverwerking voor Zwembaddirect.nl.
 

 • PAYPAL

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U dient hiervoor wel een Paypal-account te bezitten.Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met Paypal, u wordt namelijk doorgestuurd naar een aparte webpagina van Mollie alwaar u de betaling kunt afronden. Mollie faciliteert de betalingsverwerking voor Zwembaddirect.nl.

 • BANCONTACT / MISTER CASH

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders gemakkelijk online betalen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid hiervan zijn gegarandeerd. 
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, Axa bank of VDK spaarbank kunnen middels Bancontact / Mister Cash online veilig en snel betalingen verrichten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met Bancontact / Mister Cash, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Mollie alwaar u de betaling kunt afronden! Mollie faciliteert de betalingsverwerking voor Zwembaddirect.nl.

 • AFTERPAY - DIGITALE FACTUUR (ACHTERAF BETALEN)

AfterPay voert voor Zwembaddirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Zwembaddirect.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 • CREDITCARD

Zwembaddirect.nl accepteert ook betalingen met creditcard, te weten VISA, Mastercard en Maestro. Creditcard betalingen worden geaccepteerd zonder extra betalingskosten, ook al berekenen de meeste webshops juist wel extra kosten voor creditcard betalingen. Niet bij Zwembaddirect.nl, bij ons is het gewoon gratis! Creditcard betalingen zijn volledig veilig en betrouwbaar en biedt de consument veel bescherming en zekerheid. Creditcard betalingen worden geaccepteerd van zowel onze Nederlandse alsook onze Belgische klanten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Mollie alwaar u de betaling kunt afronden! Mollie faciliteert de betalingsverwerking voor Zwembaddirect.nl.

 • VOORUITBETALEN

U kunt uiteraard ook uw bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving.
Ons banknummer: 786465425, Handelsbanken. 
Ten name van: Mulder Retail BV

IBAN: NL34RABO0326373985
BIC: RABONL2U

Vermeldt u wel even een factuur- of ordernummer bij de opmerkingen? Dat scheelt ons heel wat zoekwerk.

 • Contant betalen bij afhalen

Als u in de gelegenheid bent om uw bestelling zelf af te halen, dan kunt u uw bestelling ook contant betalen. We vragen u wel om gepast te betalen, daar wij geen winkel met kassafunctie zijn. Contant betalen bij afhalen kan alleen indien de producten die u wilt bestellen ook bij ons op voorraad zijn.