Over Zwembaddirect.nl

Zwembaddirect.nl is een onderdeel van Mulder Retail BV.

Enkele jaren geleden zijn we gestart het online verkopen van zaden en meststoffen. 
Omdat we zelf reeds sinds generaties een groothandel hebben in grondstoffen voor de diervoederindustrie en meststoffen en zaaigoed hebben we directe lijnen met vele fabrikanten van diervoeding en meststoffen. Zeker in de beginjaren was het online aanbod echter nog vrij beperkt en na wat studiewerk waren we er wel uit:

• Dat kan beter!
• Dat kan goedkoper!
• Dat kan sneller!
• Dat kan met veel meer service!

Zie daar het begin van Mulder Retail.

Een paar dingen houden we altijd in het vizier:
Kennis. We willen alles wel verkopen, maar willen er ook ZELF verstand van hebben.
Eerlijke prijzen. Wat betekent dat? Een scherpe prijs voor de klant, maar om ook op lange termijn een gezond bedrijf te blijven, willen we ook graag zelf er nog wat aan verdienen.
Keuze! Veel keuze! Heel veel keuze!! Vandaar onze specialistische webshops zoals Zwembaddirect.nl. Binnen een kleine productgroep bieden we heel veel keuze.
Snelheid. Alles wat we verkopen hebben (bijna) altijd zelf op voorraad!
Nuchter. Tsja, we blijven Groningers natuurlijk. Dus niet goed? Geld terug. Geen gedoe. Advies nodig? We zijn bereikbaar. Geen callcenters, geen zolderkamertje, geen keuzemenu. Gewoon rechtstreeks contact. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
Toekomstgericht. Een familiebedrijf, al 6 generaties. Generatie 7 zit nog in de luiers maar ook aan hen willen we een toekomst bieden binnen het bedrijf. Mits ze daar belang bij hebben natuurlijk...

Wat we doen, willen we graag goed doen. Dat blijkt ook wel uit de duizenden beoordelingen die we reeds van klanten ontvangen hebben. Over de verschillende webshops varieert het beoordelingscijfer van 9,1 tot 9,3 gemiddeld. En onze klanten? Die weten ons vanuit heel Europa al te vinden.

Dat is een notendop ons verhaal.
 

Ons Adres:
Mulder Retail - Zwembaddirect.nl
DWM-weg 12
9641 RA Veendam

Contactgegevens:
Tel. +31 (0)857 - 920171
Fax.+31 (0)599 - 610263

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 u.

Zakelijke informatie:
KVK nummer: 64920496
BTW nummer: NL855903624B01

Bankgegevens:
IBAN: NL34RABO0326373985
BIC: RABONL2U
Ten name van: Mulder Retail BV