Filterbollen
Uw winkelwagen:
Totaal
Comfortpool

Filterbollen

€20,00
€8,95
Levertijd: voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Comfortpool Filterbollen

De Comfortpool filterbollen zijn hét nieuwe filtermedium voor zandfilterpompen en een innoverend alternatief voor filterzand of glasparels. De filterbollen hebben een hoge vuilopname en filteren het zwembadwater zeer effectief. Bovendien zijn de bolletjes dankzij hun lichte gewicht een stuk praktischer en makkelijker in gebruik dan filterzand of glasparels: 500 gram filterbollen doet hetzelfde als 18 kg filterzand!

De Comfortpool filterbolletjes kun je gebruiken in elk type zandfilterpomp. Je vult het zandbed van de filterpomp met de filterbollen en wanneer het zwembadwater vervolgens door het zandbed wordt gepompt, filteren de bolletjes alle viezigheid uit het water. Vuildeeltjes blijven in de vezels van de filterbollen hangen, en het schone zwembadwater stroomt weer terug naar het zwembad. De filterbollen zijn gemaakt van polyester (PET), niet-toxisch en 100% recyclebaar. 

 

Benodigde hoeveelheid filterbollen


Zandfilterpompen worden standaard geleverd zonder filtermedium, dus zonder filterbollen, glasparels of zand. Dit moet je er dus altijd apart bij bestellen. De hoeveelheid filterbolletjes die je nodig hebt hangt af van de grootte van je zandfilterpomp. In onderstaande tabel zie je hoeveel glasparels je nodig hebt voor jouw pomp. 

Intex zandfilterpomp 4 m³ 350 gram8,5 kg12 kg
Intex zandfilterpomp 6 m³ 640 gram16 kg23 kg
Intex zandfilterpomp 8 m³ 975 gram25 kg35 kg
Intex zandfilterpomp 10 m³ 1500 gram38 kg55 kg
Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available